BEGE 

Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE) е едно от най-значимите гейминг събития в Европа.  

Всяка година то събира повече от 80 компании от всички сектори на игралната индустрия, които представят своите най-нови продукти, услуги и решения.  

BEGE е най-голямата годишна среща на професионалисти от индустрията в този регион на Европа, в това число производители и доставчици, наземни и онлайн оператори, афилиейти, доставчици на платежни услуги, медии и асоциации.

BEGE предоставя високо качество и първокласни нетуоркинг възможности на всички изложители и посетители от Европа и света. Това е перфектната платформа за местния бизнес, който подсили позициите си на локалния пазар, за глобалния бизнес, който да представи портфолиото си от продукти и услуги пред европейската игрална индустрия, както и за над 5000-те посетители от повече от 60 страни по света, които да се запознаят с най-новите тенденции в света на игралния и развлекателен бизнес.

EEGS

Източноевропейската конференция на игралната индустрия EEGS цели да информира бранша за последните регулаторни и технологични новини в региона и в Европа.

Това е ежегодно събитие, което се посещава от над 200 представители на игралната и развлекателната индустрия от 22 държави.

 

Проект "Отговорна игра"


Фондация „Отговорна игра“ е организация в обществена полза. Тя е създадена в началото на 2015 година и е наследник на целите и дейностите на инициативата „Отговорна игра” от 2008 година, възникнала по идея на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия (БТАПОИИ), понастоящем АИИБ. 

Основна цел на Фондацията е да отстоява и да защитава активно принципите на социално-отговорните политики и практики в бранша. 

Нейни основни приоритети са свързани с осигуряването на превенция и подкрепа за хората в риск чрез намирането на работещи решения. 

За Фондацията е важно да постига видими резултати в изграждането на здравословни навици за игра сред потребителите.

Кариерен център на BEGE & EEGS

Кариерният център е създаден под егидата на Асоциацията на игралната индустрия в България. Той е насочен към младите хора, които имат амбиции и са мотивирани да търсят нови предизвикателства и хоризонти за своето успешно кариерно развитие.

Кариерният център предлага три различни възможности:

- Стажантска програма – тя е насочена към младите студенти, които желаят да натрупат практически умения и компетенции в управлението на едни от най-значимите и мащабни международни събития в индустрията.
- Доброволческа програма – тя предоставя възможността за присъединяване към екипа на Изложението и Конференцията на игралната и развлекателна индустрия и спомагане за тяхната организация и реализация.
Кариерен център в дните на BEGE в Интер Експо Център в София – щандът ще отвори врати на 23-24 ноември за всички студенти, които желаят да започнат своята кариера в игралната и развлекателната индустрия. Посещението на събитието е безплатно и дава шанс те да придобият цялостен поглед върху дейностите в бранша, както и да получат актуална информация относно възможностите за стаж и развитие в сферата на игралната и развлекателната индустрия.